Performanța ca hobby – Vasile Solcanu, profesor de Matematică, Şcoala Gimnazială din Bogdăneşti, jud. Suceava – profesor MERITO 2017
22/02/2017
Ziua Profesorului: Manifestul MERITO pentru vocaţia de dascăl
05/10/2017

Apreciază un dascăl de Ziua Internaţională a Profesorului

Cea mai mare parte din ceea ce suntem ca indivizi și membri ai societăţii este determinat de anii de școală și, mai ales, de mâna de oameni care ne-au deschis lumea, învăţându-ne.

Educația este fundamentul unei națiuni. Nimeni nu contestă asta, dar e genul de prioritate de care uităm în fiecare zi.

5 octombrie, Ziua Internaţională a Profesorului, poate fi ziua în care nu mai uităm de cel mai important lucru. Astăzi apreciem şi susţinem profesorii valoroşi. Aceia care, în ciuda piedicilor şi provocărilor cu care se confruntă, produc în fiecare zi valoare pentru societate. Sunt oamenii care îşi asumă cu profesionalism rolul şi responsabilitatea imensă de a modela cine vor deveni tinerii de astăzi.

Pentru fiecare dintre noi poate fi o zi în care să transmitem un mesaj din suflet unuia dintre profesorii valoroşi ai noştri sau ai copiilor noștri, dintre cei care educă şi schimbă viitorul României în bine. Noi credem că încă există astfel de oameni.

Te invităm să apreciezi, personal, meritele unui dascăl, care îşi lasă amprenta pozitiv asupra ta, a copilului tău sau asupra altor elevi şi a generaţii întregi, astfel:

  • salvează cartolina de apreciere de aici;
  • tipăreşte-o (format A4 sau A5);
  • personalizeaz-o cu un gând de apreciere;
  • transmite-i-o personal, prin copilul tău sau online, zilele acestea.

Ca să ducem campania noastră cât mai departe, trimite-ne o poză a cartolinei la merito@rbls.ro sau posteaz-o pe Facebook (folosind #MERITO #profesorivaloroşi).

Adu în ochii și în sufletul românilor profesorii luminoşi şi prin:

  • recomandarea profesorului căruia îi mulţumeşti, pentru premiile MERITO, aici;
  • sprijinul proiectului şi alăturarea în echipa MERITO, pentru a creşte proiectul, prin comunităţi şi atelierele locale pentru profesori – contactează-ne la cosmin.chirita@rbls.ro;

 

Cu încredere în Educaţie,

Echipa MERITO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *