TERMENI ȘI CONDIȚII

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare a website-ului www.rbls.ro, înainte de vizitare. Prin accesarea website-ului www.proiectulmerito.ro, accepți implicit și în întregime Termenii și Condițiile de utilizare.

Pentru utilizarea website-ului www.proiectulmerito.ro este necesar să citești și să accepți Termenii și Condițiile în totalitate. Vizitarea în continuare a website-ului certifică faptul că ești de acord cu Termenii și Condițiile de mai jos.

Proiectul MERITO este un proiect al FUNDAȚIEI “ROMANIAN BUSINESS LEADERS” (RBL).

FUNDAȚIA  “ROMANIAN BUSINESS LEADERS” (RBL) își rezervă dreptul să schimbe și să actualizeze în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Condițiile de utilizare, fără o notificare prealabilă. Eventualele modificări și/sau completări sunt afișate pe website-ul www.proiectulmerito.ro și intră în vigoare de la momentul afișării.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul website-ului www.proiectulmerito.ro este protejat de prevederile legale care reglementează drepturile de autor și drepturile sale conexe. Toate materialele – imagini, ilustrații, articole, texte, grafică, design, clipuri audio/video etc. – din acest website sunt proprietatea RBL și sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuală. Protecția dreptului de proprietate intelectuală este aplicată inclusiv pentru toate mărcile și logo-urile aflate în proprietatea RBL sau a deținătorilor licențelor.

Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără acordul scris al RBL.

Utilizatorii pot folosi conținutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial sau în scopuri de informare sau educare a cititorilor, cu obligația de a menționa sursa.

Dacă dorești să folosești conținut din website-ul www.proiectulmerito.ro în scopuri comerciale, te rugăm să trimiți o solicitare la adresa de email merito@rbls.ro.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul folosește website-ul www.proiectulmerito.ro pe proprie răspundere. RBL nu acordă vreo garanție pentru utilizarea acestui website, nu garantează că website-ul sau serverele pe care este găzduit nu conțin viruși sau alte componente vătămătoare.

RBL nu poate fi responsabil pentru eventuale daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesării website-ului.

RBL nu este responsabil pentru accesarea de către utilizatori a oricăror legături către alte website-uri prin www.proiectulmerito.ro și nici pentru conținutul acestora.

Informații detaliate pot fi obținute telefonic sau prin email, la datele din secțiunea Contact.

LEGEA APLICABILĂ

Prin vizitarea website-ului www.proiectulmerito.ro ești de acord ca orice dispută cu privire la utilizarea acestui website să fie guvernată în conformitate cu legile în vigoare în România, iar ca nivelul de jurisdicție să fie reprezentat de către instanțele de drept comun competente din România, de pe raza sediului RBL din București / jud. Ilfov. Website-ul www.proiectulmerito.ro poate fi accesat de pe întreg teritoriul României, cât și din afara României. Accesarea din afara României este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului.